Sosyal Eşlikçi Şirinevler Escort Bayan

  • İlan Tarihi: 20 Aralık 2025 08:27
  • İlan Bitiş: 89 Günler, 1 saat
Şirinevler Escort

Açıklama

 Şirinevler Escort olarak ah neler yaşıyorum neler. Sosyal eşlikçiliği seviyorum ben. Escort süreci her şeyden önce yorsa da gezmeyi tozmayı seviyorum ya. Şehir dışı bazen yetmiyor aslında. Yurt dışında biraz kalma gibi bir planım var. Her zaman kendine değer verenlerden oldum. Bazen yetmiyor aşkım ya. Sadece kendine yetemediğin zamanlar oluyor. Bu noktada partnerim devreye giriyor işte. Beni sarıp sarmalayacak, istediğim yere götürecek insanlarla muhatap olmak daha doğrudur.

Çünkü kimisi kendine fazla güveniyor, ne isterse onu yapacağını falan sanıyor. Yok, daha neler canım. Sen önce kendine bak, temiz giyin, hijyenik takıl sonra istersin ne istersen yaparız. Her neyse gerilimsiz bir şekilde yazacağım söz verdim kendime. Ama aklıma saçma sapan şeyler geliyor işte bazen.Şimdi konumuza gelelim. Bar ve kulüp arkadaşlığı yapıyorum genelde. İnsanlar yalnız gitmesin diye uğraşmıyorum bir nevi arkadaşlık işte. Bazı yerlere damsız girilmiyor bilirsiniz.

Şirinevler Escort Mahremiyete Önem Veriyor 

Bu gibi durumlarda Şirinevler Escort partner arayanlar ulaşabiliyor. Ama iyi direk dansı yaparım gerçekten. Bir seferinde sahneye çıktım herkes bana bayıldı. Instagram’dan DM yağdı, cevapsız çağrılar da cabası falan işte. Neyse o gün daha popüler oldum desem yeridir. Direğe çıkmak ayrı mesele, orada durabilmek ve çevresinde dönebilmek çok daha ayrı meseledir. Az çok tahmin edersiniz diye düşünüyorum. Neyse o akşamı ben unutamadım, partnerim de bayıldı bana.

 Şirinevler Escort

Şirinevler Escort

Ardından o güzel teklif geldi. Bize geçelim mi? Geçtik tabi ki ben partnerimi o gece çok sevmiştim.Bir sonraki görüşmem otelde olmuştu. Misafir olarak iyi ağırlandım. Resepsiyonda bekliyordu buluşacağım kişi. Ya siyah bir takım elbisesi vardı beni benden almıştı. Oda hazırlığı da tamamdı. Güller yerlerde, yatağın üzerinde ve her yerde. İnsan lavaboya bile gül bırakır mı gerçekten? Mahremiyete önem veren biri olduğumu görüşme öncesi söylemiştim.

Görüşmede Sınırları Belli 

Bunun dışında oda gizliliği daha önemli bana göre. Görüşme sınırlarımız belliydi. Aslında önce grup escort hizmeti teklif etmişti ama ben bilmiyorum yapacağımı düşünemedim. Durum böyle olunca teke tek görüştük. Heyecanlıydım, çok bakımlı ve temiz biriyle görüşmenin mutluluğunu yaşıyordum işte.Escort bayanlar titizdir arkadaşlar. Temizlik, mahremiyet falan bunlar olmadığı sürece dünyanın en iyi adamı olsanız da boş. Otel görüşmeleri de hoşuma ayrıca gidiyor.

İş bitiminde SPA ve havuzu kullandım kendime geldim. Pamuk gibi oldum gerçekten. Sonra sarıldık ve uyuduk. Sabah mis gibi kahvaltı ve sonra herkes kendi hayatına geri döndü. Olay bu yani sorunsuz olmalı her şey, planlı ve programlı devam etmeli. Misafir olarak ağırlanmayı ben her anlamda seviyorum. Bazen eve ya da villa tarz yerlere gidiyorum. Asıl amacım sosyal ortamlarda eşlik etmek. Aman bir parti olmasın hemen orada yerini almak istiyorum. Escort Şirinevler olarak eğlence sonrası baş başa kalmanın heyecanını daha buluşmadan yaşıyorum.

Etiket yok

12 gösterim, 5 gün

  

İlan ID: 2206946536b2471b

Sorun bildir

İsteğiniz işlenirken, lütfen bekleyin....

Bir Cevap Bırakın

DMCA.com Protection Status